Kamis, 23 Oktober 2014

истеАко ќе биде со корње

Ако се планира да се магазин за нов 50cc џеб велосипед, што треба да знаете што точно е тоа што го барате, и право прашања да побара, пред да ја посетите една продавница, или дури и пред да купуваат онлајн, ако тоа е вашиот префериран метод , Не обрнувајќи особено поголемо внимание на специфични карактеристики, или не барајќи право прашања може да доведе до вас купување 50cc велосипед џеб дека сте навистина не сакаат, или уште полошо, не можете да користите.

Прво, знаете што точно сакате вашиот 50cc џеб велосипед ќе се користи за. Тоа ќе биде забава и рекреација, или ќе се тркаат? Оваа одлука треба да се цврсто поставени во вашиот ум пред да одите надвор да се направи купувачите. исте
Ако ќе биде со корње на велосипед џеб за рекреативни цели, и немате намера дербито, можете да очекувате да плаќаат околу $ 400 или малку повеќе.Многу разумна цена. Тоа е сосема друга приказна, ако сакате да се трка. Ако сте на крајот планираат да се тркаат, може да најдете дека треба да се плати до целосна $ 7000 за да го добиете она што го сакате. Разликата во цената ви покажува прилично брзо зошто треба да знаете она што го инвестираат во.
Генерално ќе најдете дека секој џеб велосипеди ќе се гледа во се направени во една од двете места. Существуют џеб велосипеди, кои се изградени во Италија, а тука се и џеб велосипеди кои се произведени во Кина.Велосипеди направени во Италија обично се меѓу највисоките квалитет велосипеди. Повисок квалитет, исто така, носи повисока цена, но уште еднаш она што треба да бидат подготвени да потрошат на 50cc џеб велосипед зависи од она што ви се случува да ја користите за. Ако велосипед се случува да се користат само за рекреативни цели, потоа да се погледне на оние направени од Кина, бидејќи разликата не е толку голем ако тоа е само за забава. Ако сте во потрага да се трка, купи од Италија.

Имајте на ум џеб велосипеди не се многу удобно, поради нивната мала големина - освен ако не се многу мали или дете. Значи, удобноста не е она што треба да се погледне за, сепак, се уште треба да биде удобно доволно да се осигура дека имате целосна контрола на велосипед на сите времиња. Земе велосипед за тест, и бидете сигурни дека вашето тело не допира ништо дека тоа не треба, како издувната цевка, и дека сте задоволни контролирање на велосипед.

Разговарајте со велосипед џеб дилер за да дознаете што делови се достапни за велосипед, и колку е тешко овие делови може да биде да се добие. Дознајте што делови треба да биде заменет често. Запомнете, тие ја продаваат 50cc џеб велосипеди за живеење, и тие се веројатно најдобрите експерти ви се случува да се најде. Тие ќе бидат во можност да се што ви треба да знаете за она велосипеди треба да ти кажам, и она што тие не треба. Исто така, да дознаете дали постои механичар во Застапништва, или во градот, кој е способен за правење на тие треба да бидат потребни поправки, и се распрашува за гаранции, како и, на истите видови на информации вие би сакале за нова кола. Донесе информирана одлука врз основа на вашите потреби, и ќе најдете џеб велосипед пријатно инвестиции.